nike roshe run flyknit multicolor

Regular challenges on the art of Digital Matte-Painting, judged by world-renowned Hollywood Digital Matte-Painters.

nike roshe run flyknit multicolor

Postby fddeuhs844 » Thu Dec 07, 2017 1:05 pm

Image

Nike roshe one herr röd har precis blivit mycket mer grafisk tack vare några nya tryck ritade av konstnär Carla Barth. Dessa tryck är avsedda att fira Brasiliens kultur och sportens mångfald. Dessa nya utskrifter, som är tillgängliga på NIKEiD nu, låter dig markera din konstnärliga övre genom att färga mellansolen i antingen solid svart eller vitt.

Har du någonsin undrat hur inspirationen var bakom den populära nike roshe one vit? Sole Collector släppte nyligen en video som avslöja den sanna inspirationen bakom den populära sneaker. Designad av Dylan Raasch, gick Roshe igenom en serie av 16 förändringar på mellansolen ensam innan en design avgjordes. Den faktiska inspirationen för sneaker kom från en Roshi Zen Master, men för juridiska ändamål var Nike tvungen att byta namn från "Roshi" till "Roshe". Solarna var utformade för att "efterlikna stegstenar som finns i trädgården och den ursprungliga iguana colorwayen drar inspiration från mossa och vita stenar som finns i trädgården. "

Skoens Zen inspiration skenade igenom i sin publicitetskörning, eller snarare bristen på den. Den prisvärda sneaker släpptes utan kampanjkampanj: det betyder inget pressmeddelande, inga prickiga videor eller kortfilmer, inga kändisbetänkanden. Nike låter produkten tala för sig själv. Hela nike roshe run flyknit multicolor-projektet var en övning i magert, minimalt marknadsföring och en fallstudie i kringgå hype-cykeln. Roshe blev både allestädes närvarande och effektivt återförsäljningsskyddande, samtidigt som den behöll en samlingsluft. På papper tikar Roshe många av de lådor som modekunniga konsumenter ser ut för.

Efter det att den introducerats i en varggrå färgväg, är den nya nike roshe two dam grå, som i huvudsak är en hybridblandning av Roshe Run och Tiempo-siluetterna, nu avslöjade i nattbruna. Den livsstilshalva modellen glöder den djärva nyansen över sin övre, som oftast består av läder, medan tonal suede används för Swooshes över dess sidopaneler och häl.

http://www.erbjuderskor.com/
fddeuhs844
Member : CG Universe
 
Posts: 3
Joined: Thu Dec 07, 2017 12:53 pm

Return to CG Universe Digital Matte-Painting Challenges

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests

cron