Als uw huidige schoen

Regular challenges on the art of Digital Matte-Painting, judged by world-renowned Hollywood Digital Matte-Painters.

Als uw huidige schoen

Postby sweet » Thu Dec 07, 2017 11:50 am

Als je geen idee hebt wat je looppatroon is, zijn er een aantal manieren om dit uit te vinden. Veel winkels met sportartikelen hebben verkopers die getraind zijn om te observeren hoe je loopt of rent, je manier van lopen te identificeren en een schoen aan te bevelen op basis van wat ze zien. U kunt uw podoloog ook vragen hNike Air Max 90 Femme Noiretzelfde te doen. U kunt echter mogelijk uw stijl voor uzelf bepalen. De meeste gangen vallen in drie standaardcategorie?n:

Neutraal: als uAdidas ZX Flux Dam een neutrale gang hebt, zijn uw enkels, knie?n en heupen allemaal in lijn als u loopt of rent. Ook buigt je boog slechts een beetje als je in beweging bent.

Overpronated: Als dit je gang is, heeft je voet de neiging om te ver naar binnen te rollen terwijl je loopt of rent. Koop een schoen met een Motion Control-functie en maximale ondersteuning.

Underpronated: Als je gang zo is, heeft je voet de neiging om naar buiten te rollen als je loopt. Kies een hardloopschoen met meer demping.

De beste manier om te bepalen welk van de bovenstaande het dichtst bij uw loopstijl staat, is door goed te kijken naar de slijtagepatronen van uw huidige schoenen. Mensen met overpredende gangen hNike Air Vapormax Womensebben schoenen die slijtage vertonen langs de binnenrand van de schoen, terwijl degenen met een ondergeprongen gang in de plaats schoenen met slijtage aan de buitenrand hebben. Als de slijtage aan je schoenen relatief gelijk is, heb je waarschijnlijk een neutrale gang.

Denk eens terug aan wat schoen winkelen met je ouders als een kind was. Voor veel van ons zouden je vader en moeder onvermurwbaar zijn om te controleren of het paar dat je achterliet genoeg ruimte had om te groeien in de teenendoos. Het is nog steeds een goed advies: kies schoenen met voldoende ruimte voor je voeten.

Een van de meest voorkomende redenen voor voetpijn of ongemak in verband met hardlopen is een schoen die veeNike Air Max 97 Mujerl te klein is. Naar schatting is zelfs 90% van de mensen niet groot genoeg. Als je rent, zwellen je voeten van nature op en breiden uit. De scNike Cortez Mujerhoen met de juiste maat laat genoeg ruimte over om dat proces op te vangen.

Als uw huidige schoen u ooit het gevoel geeft dat uw tenen of voeten op enigerlei wijze worden beperkt door uw schoenen, draagt ??u misschien een te kleine maat. Het juiste paar hardloopschoenen laat de eerste keer dat je ze uitprobeert de volledige ruimte aan de voorkant van de teenendoos leeg.
sweet
Member : CG Universe
 
Posts: 123
Joined: Tue Oct 31, 2017 7:11 am

Return to CG Universe Digital Matte-Painting Challenges

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests