adidas Dam rea 2017

About the founder, owner, CEO and the Board of Directors/Advisors of the "CG Universe" and its challenges/contests.

adidas Dam rea 2017

Postby saxswerf » Wed Nov 15, 2017 8:34 am

Image

För dem som gillar deras adidas Ultra Boosts adidas Skor i den oavbrutna sorten, kommer mer utmärkta alternativ att komma ditt sätt i höst. Idag upptäcker vi Ultra Boost Uncaged, som förmodligen är ett av sitt bästa utseende än, med en fallskal blandning av mörk burgund och svart över skoens vanliga Primeknit övre med hälräknaren i en texturerad matt svart finish.


adidas släpper Ultra Boost Uncaged adidas Herr Skor siluetten exekverad i ett helt nytt Khaki / Brown färgschema. Denna modell har en Primeknit övre accent med en bekväm ribbstickad krage. Andra element inkluderar - Tonal platta bomullspetsar, en TPU-hälsenhet, en full Boost mellansåle, allt på toppen av en gummisula.


adidas har fortsatt att skapa en pionjärkompetens för varumärkes- och fanutveckling med introduktionen av UltraBOOST Uncaged, adidas Dam rea 2017 en sko inspirerad av konsumentanpassning och perfekta av innovationsexperterna Adidas Running. I linje med varumärkets engagemang för att leverera endast det bästa för idrottare, experter på adidas Running fortsatte sedan att skapa en högpresterande version av den strömlinjeformade sko. UltraBOOST Uncaged har ett anpassat internt midfootskelett med teknik som utvecklats för världens bästa sporter, för att ge högt tekniskt stöd och komfort inom det fläktinspirerade, snygga nya utseendet.


 En utveckling av en av adidas mest progressiva silhuetter, avlägsnar Ultra Boost Uncaged Adidas Ultra Boost Uncaged primeknit den ursprungliga tränarens exoskelett för en mer minimal estetik utan att kompromissa med stödet. En fokusering på designen, Uncaged, har en unik adidas Primeknit-övre som utvecklats speciellt för att bibehålla komfort och passform i frånvaro av ett lacing system. Smidig stretchy khaki primeknit övre och det välkända Torsionsystemet för att stödja din mittfot. Naturlig löpning på sitt bästa!

http://www.stilskor.com/
saxswerf
Member : CG Universe
 
Posts: 3
Joined: Wed Nov 15, 2017 8:03 am

Return to Board of Directors

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron